Biologische melk Arla nog altijd niet leverbaar

Het probleem met de biologische melk van zuivelbedrijf Arla is na ruim twee weken nog altijd niet opgelost, laat een woordvoerder weten. De melk bederft sneller dan gebruikelijk waardoor de leveringen aan supermarkten is stopgezet.

Biologische+melk+Arla+nog+altijd+niet+leverbaar
© Albert Heijn

Hoe dit kan, is nog onbekend. In de fabriek wordt hier nog volop onderzoek naar gedaan. Het gaat om de pakken Arla biologische melk van 1 en 1,5 liter. 'Wij hebben daarom onze klanten, zoals supermarkten, gevraagd deze pakken uit de schappen te halen', zegt de woordvoerder.

Albert Heijn gaf eerder al aan dat het problemen heeft met de leveringen van melk. Naast zuivel van het merk Arla zijn er ook problemen met melk en karnemelk van het Albert Heijn-huismerk. Albert Heijn is voor de 1,5 liter-verpakkingen melk en karnemelk en biologische melk van het huismerk afhankelijk van Arla.


'Wij hopen later in deze week te weten wanneer de melk van Arla weer beschikbaar is. Alternatieven zijn bij ons voldoende beschikbaar, zoals Zaanse Hoeve', zegt een woordvoerder van de supermarktketen. Arla kan niet zeggen wanneer de melk weer leverbaar is. 'We hopen zo snel mogelijk'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 8°
  0 %
 • Zondag
  22° / 9°
  0 %
 • Maandag
  22° / 8°
  0 %
Meer weer