Arla-melkprijzen plussen 1 cent

De voorschotprijzen van Arla stijgen vanaf augustus met 1 cent per kilo standaardmelk ten opzichte van juli. De prijsverhoging geldt voor zowel gangbare als biologische melk.

Arla%2Dmelkprijzen+plussen+1+cent
© Arla Foods

De gangbare melkprijs komt hiermee op 57,30 cent per kilo en de biologische op 65,73 cent. Deze voorschotprijzen gelden voor melkleveringen met 4,2 procent vet en 3,4 procent eiwit en zijn inclusief de toeslagen voor kwaliteit, logistiek, de Klimaatcheck van Arla en ggo-vrije melkproductie. De prijzen zijn exclusief de verwachte nabetaling en de consolidering.


Hoewel er sprake is van een plus, vlakt de melkprijs van Arla toch wat af. Voor juli werd nog een prijsstijging van 2 cent voor beide melksoorten genoteerd. In juni steeg gangbare melk nog 5 cent en de biologische 4 cent. FrieslandCampina hield de melkprijzen voor augustus stabiel ten opzichte van die van juli.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  22° / 15°
  60 %
Meer weer