Lillie Li Valeur nieuwe directeur Arla Duitsland

Lillie Li Valeur is de nieuwe directeur van Arla Foods Duitsland. Ze volgt Patrick Hansson op die hoofd marketing wordt van het Zweeds-Deense zuivelbedrijf.

Lillie+Li+Valeur+nieuwe+directeur+Arla+Duitsland
© Twan Wiermans

De Deense Li Valeur (52) is van Chinese komaf en was algemeen directeur van het in Denemarken gevestigde internationale bedrijf Good Food Group. Eerder werkte ze al achttien jaar voor Arla. Ze was er onder meer verantwoordelijk voor de uitrol van de samenwerking met Starbucks. Daarnaast gaf Li Valeur leiding aan de Arla-activiteiten in China. Daarna werd ze vicepresident voor Zuidoost-Azië.

Ze treedt per 1 mei in dienst bij Arla Foods Duitsland. Volgens Peter Giørtz-Carlsen van Arla is Li Valeur de ideale persoon om Arla Duitsland te leiden. 'Ze is diep doordrongen van het belang van een coöperatie. Li Valeur is sterk in het opbouwen van relaties en het aangaan van langdurige samenwerkingen. Dat is belangrijk om onze positie in Duitsland te vergroten.'


Verder laten groeien

In een reactie op haar benoeming zegt Li Valeur blij te zijn om weer bij Arla Foods te gaan werken. 'Duitsland is voor Arla een van de grootste en meest complexe markten. Ik ben erg enthousiast over de nieuwe uitdaging.' Door samen te werken met de boereneigenaren van coöperatie Arla hoopt ze het verschil te kunnen gaan maken op de Duitse markt. Het is haar doel om Arla in Duitsland verder te laten groeien.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  20 %
Meer weer