Zuivelnoteringen behoorlijk stabiel

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL deze week zijn die voor verse boter en vollemelkpoeder gelijk aan vorige week. Zo blijft boter met 722 euro op een hoog niveau. Dat geldt ook voor vollemelkpoeder met 470 euro.

Zuivelnoteringen+behoorlijk+stabiel
© Twan Wiermans

De laatste drie weken zijn er weinig verschuivingen in de noteringen. Zo is die van boter al vier weken stabiel, vollemelkpoeder zelfs vijf weken. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden plust na twee stabiele weken 2 euro naar 368 euro. Een plus van 1 euro is er voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden, waarmee deze op 359 euro komt. De notering voor weipoeder daalt 2 euro en komt daarmee op 96 euro.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zondag
  1° / -2°
  10 %
Meer weer