Notering boter stijgt, daling bij mageremelkpoeders

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL is er deze week een stijging van 6 euro te zien bij boter. Deze notering komt uit op 709 euro. De noteringen van mageremelkpoeder voor zowel consumptie- als veevoerdoeleinden zijn deze week lager dan vorige week.

Notering+boter+stijgt%2C+daling+bij+mageremelkpoeders
© Nieuwe Oogst

De notering van mageremelkpoeder voor menselijke consumptie daalt al een aantal weken. Deze week gaat er 4 euro af en komt deze notering op 350 euro. Mageremelkpoeder voor veevoer stond vorige week op dat niveau, deze week is er een daling van 7 euro naar 343 euro.

Vollemelkpoeder blijft na een stijging van vorige week deze week stabiel op 460 euro. Weipoeder stond wekenlang steevast op 90 euro, maar deze week werd een plusje van 1 euro genoteerd, waardoor deze nu op 91 euro uitkomt.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer