POAH! International 1455 XL

De hele maand augustus zitten we voor POAH! in België. Dit is de International 1455 XL van Gavrie Willemsen uit Kalmthout. De trekker is gebouwd in 1983, heeft 145 pk, 12.000 draaiuren en beschikt over een originele 40 kilometer per uur-bak. De trekker wordt gebruikt op het grondverzetbedrijf.

'Ik heb nog nooit een trekker gezien die zo'n schattige en lieve snuit heeft', zegt Willemsen. Hij houdt ervan om de trekker zo origineel mogelijk te houden. 'Ik hoor wekelijks van mensen dat ze vinden dat ik de trekker over moet spuiten of de stickers moet vervangen, maar dat doe ik niet.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer