POAH! Fiat 180-90

De hele maand augustus zitten we voor POAH! in België. Dit is de Fiat 180-90 van Nico Verheyen uit Merksplas. Op het melkveebedrijf van zijn broer demonstreert hij graag zijn Fiat aan de Nederlandse kijkers.

'Ik vind deze trekker heel speciaal en was al lang op zoek naar een trekker uit de 90-serie. Hij is gewoon heel machtig.' Verheyen gebruikt de trekker voor de Trekkertrek en daarom heeft de machine nu tussen de 500 en 600 pk. 'Ik heb er een frontschaaf bijgekocht, toplampjes, een luchthoorn en een andere uitlaat om wat meer geluid te hebben.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  28° / 17°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
Meer weer