Kees Gillis interim-directeur van Cumela

Kees Gillis is door het verenigingsbestuur officieel benoemd tot interim-directeur van Cumela. Dat is de brancheorganisatie voor groen, grond en infra, waartoe ook loonbedrijven behoren.

Kees+Gillis+interim%2Ddirecteur+van+Cumela
© Twan Wiermans

Cumela is eind februari 2022 gestart met de zoektocht naar een interim-directeur. Na een uitgebreide selectie- en sollicitatieprocedure is er unaniem gekozen voor Kees Gillis. Hij is zelfstandig interim-manager en organisatieadviseur met ruime ervaring met strategie, marketing, verandermanagement, projectmanagement en beroeps- en brancheorganisaties.


Kees Gilles, interim-directeur van Cumela, de brancheorganisatie voor groen, bouw en infra, waaronder loonbedrijven.
Kees Gilles, interim-directeur van Cumela, de brancheorganisatie voor groen, bouw en infra, waaronder loonbedrijven. © Eigen Foto

Gillis verving al enige tijd de door ziekte afwezige directeur Janneke Wijnia. In de afgelopen periode heeft hij al diverse taken opgepakt en ervaringen opgedaan in de organisatie die zo'n tweeduizend leden vertegenwoordigt.

Brancheorganisatie 3.0

Gillis heeft de opdracht gekregen de organisatie te ontwikkelen naar een brancheorganisatie 3.0. 'We moeten blijven nadenken wat de toekomst ons brengt en hoe we daarop inspelen. Het realiseren van een brancheorganisatie 3.0 is een doorlopend proces en zal over een langere periode worden uitgespreid, maar krijgt al wel een duidelijke plek in de jaarplannen voor 2023', zegt de interim-directeur.


De groen, grond en infrasector waarin Cumela actief is, staat voor belangrijke uitdagingen, zegt Gillis. 'Denk maar aan het stikstof- en mestdossier. Ook de hoge energie- en materiaalprijzen vragen om een oplossing. Samen met de sector en onze leden zullen we daar passende antwoorden op gaan vinden.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer