Wiebren van Stralen naar Royal A-ware

Wiebren van Stralen is per 1 juni benoemd tot hoofd Corporate Social Responsibility (CSR) bij Royal A-ware. 'Ik ga aan de slag met de herijking van de CSR-strategie en de vertaling ervan naar de praktijk, van consument tot koe.'

Wiebren+van+Stralen+naar+Royal+A%2Dware
© A-ware

Volgens A-ware staat bij deze strategie een eerlijke waardeverdeling centraal. 'Wiebren gaat met zijn collega's door de hele keten de vertaalslag maken van de strategie naar de praktijk', meldt de zuivelaar.

Van Stralen is 45 jaar en heeft ruime ervaring in de zuivelsector. Zo was hij van september 2018 tot en met oktober 2021 strategisch programma manager bij FrieslandCampina. Daarvoor was hij programmaleider Biodiversiteit & Milieu binnen de Duurzame Zuivelketen en beleidsadviseur Mest & Milieu Veehouderij bij LTO.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  29° / 15°
  0 %
Meer weer