A-ware neemt Noordhoek over

Zuivelconcern Royal A-ware in het Utrechtse Lopik wil Noordhoek Geraspte Kaas in het Zuid-Hollandse Bodegraven overnemen. De overeenkomst hiervoor is ondertekend. Deze ligt ter goedkeuring bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

A%2Dware+neemt+Noordhoek+over
© Noordhoek

Na deze goedkeuring wordt Noordhoek onderdeel van Royal A-ware. De 58 medewerkers van het bedrijf komen in dienst van Royal A-ware. Het assortiment van Noordhoek is aanvullend op dat van Royal A-ware. Noordhoek is specialist op het gebied van geraspte kaas en biedt dit in andere vormen aan dan Royal A-ware doet. Daarnaast zijn beide organisaties actief in andere markten.

De overname is voor beide organisaties een strategische keuze. 'Dankzij deze overname wordt Noordhoek onderdeel van een grotere organisatie. Dat biedt mogelijkheden in andere markten en bijvoorbeeld ook een betere toegang tot kaas en kaasproducten', zegt algemeen directeur Jonathan Koelewijn van Noordhoek.

Ook CEO Jan Anker van Royal A-ware is blij met de overname: 'Met de expertise en ervaring van de medewerkers van Noordhoek kunnen we producten aan ons assortiment toevoegen waarmee we nog beter in kunnen spelen op de wensen van onze klanten.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 8°
  85 %
 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
Meer weer