Agritechnica 2022 gaat niet door

De Agritechnica gaat definitief niet door. Dat hing al een beetje in de lucht. Door de voortdurende onzekerheid rond de coronapandemie wordt de beurs in het Duitse Hannover van 27 februari tot 5 maart volgend jaar toch geannuleerd.

Agritechnica+2022+gaat+niet+door
© Agritechnica

Zowel de Duitse als de internationale ontwikkelingen rondom corona, zoals de hoge besmettingscijfers, maar ook de vereiste veiligheidsmaatregelen, restricties en reisbeperkingen, deden de organiserende DLG en VDMA besluiten de beurs uit te stellen. De nieuwe datum is 12 tot 18 november 2023.

De beurs is voor de Sima in Parijs en Eima in Bologna de grootste mechanisatietentoonstellingen van West-Europa. Onlangs werd ook de Belgische Agribex in Brussel afgelast, terwijl de Eima even daarvoor wel doorging. Ook de organisatie van de Agritechnica was al in volle gang. Vorige week werden nog een gouden en zestien zilveren medailles uitgereikt aan de beste noviteiten die op de beurs tentoongesteld zouden worden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  20 %
Meer weer