Groene efficiëntie staat centraal op Agritechnica

Het hoofdthema van Agritechnica 2021 is 'Groene efficiëntie - geïnspireerd door oplossingen'. De beurs is van 14 tot 20 november 2021 in het Duitse Hannover.

Groene+effici%C3%ABntie+staat+centraal+op+Agritechnica
© LandbouwMechanisatie

Naast het beursoptreden in het expositiecentrum is er volgend jaar voor exposanten en bezoekers een nieuw businessplatvorm genaamd 'Agritechnica digital'. Het digitale platform gaat in mei 2021 online.

Met het hoofdthema 'Groene efficiëntie - geïnspireerd door oplossingen' komt Agritechnica tot de kern van de zaak. Toekomstgerichte boeren vinden in Hannover en op het digitale platform nieuwe oplossingen, samen met partners uit technologie, bedrijfsmiddelen en diensten.

In de toekomst is het belangrijk om met minder inspanning en minder intensiteit een hogere productiviteit mogelijk te maken en tegelijkertijd het milieu en de natuur te beschermen. De centrale vraag is: hoe kan de landbouw op een eco-efficiënte manier voedsel, voer, grondstoffen en energie produceren?


Uitgebreid programma

Op Agritechnica zijn alle wereldwijd opererende landbouwtechnische bedrijven vertegenwoordigd. Het biedt het meest uitgebreide en gevarieerde beursprogramma voor akkerbouw en gewasproductie. Aan het laatste evenement in 2019 namen 2.803 exposanten deel. Er kwamen meer dan 446.000 bezoekers uit 127 landen.


Exposanten kunnen zich voor Agritechnica 2021 inschrijven vanaf 2 november 2020. De organisator is de Duitse landbouwvereniging DLG. De aanmelddeadline voor exposanten is 1 februari 2021.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  50 %
Meer weer