Fendt introduceert verreiker met hefcabine

Fendt heeft de Fendt Cargo T955 verreiker aan zijn groeiende full-line programma toegevoegd. De verreiker heeft een hefcabine als bijzonder onderdeel.

Fendt+introduceert+verreiker+met+hefcabine
© Hendrik Begeman

Verreikers worden voornamelijk gebruikt op bedrijven waar materiaal moeten worden verplaatst, gestapeld of geladen. Met dit in gedachten heeft Fendt een verreiker aan zijn programma toegevoegd. De Fendt Cargo T955 kan een maximum last aan van 5,5 ton en heeft een hefhoogte van 8,5 meter.

De Fendt-verreiker is gebouwd in samenwerking met Sennebogen Maschinenfabrik GmbH, een bouwer van grote industriële machines. Het bedrijf heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met verreikers voor industrieel gebruik. De Fendt Cargo T955 combineert de voordelen van een conventionele verreiker – zoals hefhoogte, reikwijdte, lage carrosseriehoogte, grote wendbaarheid en hoge stabiliteit – met de prestaties van een wiellader in dezelfde gewichtsklasse.

Zichthoogte

De Fendt Cargo T955 heeft een hefcabine, die tot een zichthoogte van 4,25 meter kan worden geheven. Door de cabine maar 20 tot 30 centimeter te laten stijgen, beschikt de gebruiker al over 360 graden zicht rondom, dat voorheen alleen mogelijk was bij wielladers en telescopische wielladers. Het Fendt Cargo T955 model is voor het eerst aan het publiek onthuld op de Agritechnica 2019. De reeks Fendt Cargo T-modellen wordt in 2020 uitgebreid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer