Agribex alsnog geannuleerd

De Belgische Agribex-landbouwbeurs, die van 8 tot 12 december in Brussel zou worden gehouden, is toch nog geannuleerd vanwege de actuele coronasituatie.

Agribex+alsnog+geannuleerd
© Agribex

Binnen de Belgische coronarichtlijnen kan een indoor publieksevenement enkel doorgaan wanneer deze een zittend karakter heeft en door het publiek en exposanten een mondmasker wordt gedragen. De beursorganisatoren konden zich in eerste instantie wel houden aan de geldende veiligheidsmaatregelen. Toch geven ze nu zelf aan dat het naar de buitenwereld niet langer te verantwoorden is om toch een beurs van dergelijke omvang te houden.

'Als de overheid zijn burgers expliciet vraagt om sociale contacten te beperken, kunnen wij niet ongehinderd deze vraag negeren', stelt Alain Vander Cruys, beurscoördinator van de organiserende Fedagrim. Eerder al gaven Kverneland en BvL aan niet aan de beurs deel te nemen vanwege corona. De beursorganisatie hoopt nu in 2023 alsnog de 72e editie van Agribex te kunnen organiseren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer