Beurs Agritechnica wordt uitgesteld tot maart 2022

De Duitse landbouwvereniging DLG stelt de beurs Agritechnica in Hannover vier maanden uit, door corona. De nieuwe datum is 27 februari tot 5 maart 2022.

Beurs+Agritechnica+wordt+uitgesteld+tot+maart+2022
© Landbouwmechanisatie

Gezien de aanhoudende coronapandemie en de nationale en internationale vaccinatiesituatie zien DLG, VDMA Landtechnik en de adviesraad van de beurs, na beoordeling van de feiten, op dit moment onvoldoende planningszekerheid voor een vakbeurs in november dit jaar. Met een uitstel van vier maanden zien DLG en VDMA Landtechnik de nodige planningszekerheid voor de deelnemende bedrijven gegarandeerd.

'Als 's werelds toonaangevende vakbeurs is Agritechnica het ontmoetingspunt voor de hele branche en een toonaangevend internationaal zakenplatform. De essentiële voorwaarde voor exposanten, bezoekers en zakenpartners om elkaar weer te ontmoeten op Agritechnica zijn vaccinatie- en teststrategieën die in Duitsland, Europa en wereldwijd worden geïmplementeerd. Ons primaire doel als organisator is om exposanten en bezoekers planningszekerheid te bieden. Dit is momenteel niet het geval', zegt algemeen directeur Reinhard Grandke van DLG.

'Voor onze branche is en blijft Agritechnica het onbetwiste vlaggenschip in het mondiale beurslandschap', vindt voorzitter Anthony van der Ley van VDMA Agricultural Engineering. 'In nauwe samenwerking met DLG hebben we er alles aan gedaan om voor het najaar een beursconcept te ontwikkelen dat geschikt is voor pandemieën. De derde coronagolf heeft ons helaas voorlopig afgeremd. Met een frisse impuls en veel energie kijken we nu naar het voorjaar van 2022.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  24° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
Meer weer