Eerste+aflevering+Boer+Ayoub+21+december+op+televisie
Nieuws
© René Eijsink

Eerste aflevering Boer Ayoub 21 december op televisie

KRO-NCRV start 21 december met de televisieserie Boer Ayoub. Hierin is te zien hoe de jonge Ayoub Louihrani als Amsterdamse boer met Marokkaanse wortels probeert zijn droom van een eigen melkveehouderij waar te maken.

Ayoub Louihrani kreeg dit voorjaar landelijke bekendheid toen hij zijn droom in een uitzending van de lokale omroep NH Nieuws wereldkundig maakte. Sinds zijn veertiende werkte hij al op diverse melkveebedrijven. Het enthousiasme van de stadse jongeling werkte aanstekelijk, waarop KRO-NCRV besloot een programma over Louihrani te maken.'Het mooie van het werk op de boerderij vind ik dat je met dieren werkt en dat je eigen baas bent. Die combinatie en de vrijheid vind je volgens mij bij geen enkel ander beroep', zei hij eerder tegen Nieuwe Oogst. De zesdelige televisieserie Boer Ayoub start op 21 december, NPO3, 20.25 uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  8° / 4°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  10 %
 • Woensdag
  8° / 3°
  70 %
Meer weer