VGB+verwacht+te+gaan+samenwerken+met+FloraHolland
Nieuws
© LLTB

VGB verwacht te gaan samenwerken met FloraHolland

De Vereniging van groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB) gaat waarschijnlijk samenwerken met bloemenveiling FloraHolland. VGB-directeur Matthijs Mesken verwacht dat binnenkort een samenwerkingsovereenkomst wordt ondertekend. Dat liet hij deze week weten tijdens de algemene ledenvergadering.

De VGB-leden hebben tijdens de vergadering de jaarrekening over 2020 en de begroting voor 2022 goedgekeurd. In de begroting is ruimte voor uitbreiding van het secretariaat met een extra beleidsmedewerker. Daarnaast wordt gewerkt aan een nieuwe contributiestructuur die meer recht doet aan ontwikkelingen in de sector.

Coloriginz-directeur Jurjan van der Laarse is gekozen als nieuw bestuurslid. Hij is de opvolger van bestuurslid en penningmeester Niels van der Plas. Floral Trade Group-medewerker Peter Christian de Jong volgt Niels van der Plas op als penningmeester.

Tot slot kondigde Mesken aan dat het kantoor van de VGB per 1 maart 2022 zal verhuizen naar het Hortiversum in Zoetermeer. Daar hebben ook organisaties als het Kwaliteitscontrolebureau, GroentenFruit Huis en Glastuinbouw Nederland kantoren. Dat zijn organisaties waar het VGB regelmatig mee samenwerkt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer