RMV+Gorinchem+verplaatst+naar+november+2022
Nieuws
© Twan Wiermans

RMV Gorinchem verplaatst naar november 2022

De 2021-editie van vakbeurs RMV Gorinchem wordt noodgedwongen verplaatst naar volgend jaar: 22, 23 en 24 november. Er is vanwege de coronasituatie te weinig draagvlak onder exposanten en bezoekers om hem volgende week door te laten gaan.

'Tijdens de persconferentie op 12 november heeft de overheid expliciet toestemming gegeven aan doorstroomlocaties, zoals wij zijn, om grote zakelijke evenementen als RMV Gorinchem te mogen organiseren', zegt Lucas van 't Hof namens RMV Gorinchem.

'Echter, door de actuele oplopende coronabesmettingen is de wens onder exposanten en bezoekers om de beurs te verplaatsen. Dat heeft ons doen besluiten om na zorgvuldig overleg met onze exposanten het besluit te nemen om de beurs noodgedwongen een jaar op te schuiven.'

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer