RMV Gorinchem verplaatst naar november 2022

De 2021-editie van vakbeurs RMV Gorinchem wordt noodgedwongen verplaatst naar volgend jaar: 22, 23 en 24 november. Er is vanwege de coronasituatie te weinig draagvlak onder exposanten en bezoekers om hem volgende week door te laten gaan.

RMV+Gorinchem+verplaatst+naar+november+2022
© Twan Wiermans

'Tijdens de persconferentie op 12 november heeft de overheid expliciet toestemming gegeven aan doorstroomlocaties, zoals wij zijn, om grote zakelijke evenementen als RMV Gorinchem te mogen organiseren', zegt Lucas van 't Hof namens RMV Gorinchem.

'Echter, door de actuele oplopende coronabesmettingen is de wens onder exposanten en bezoekers om de beurs te verplaatsen. Dat heeft ons doen besluiten om na zorgvuldig overleg met onze exposanten het besluit te nemen om de beurs noodgedwongen een jaar op te schuiven.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer