RMV Gorinchem gaat door met aangepaste openingstijden

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Gorinchem gaan als gepland door op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 november. Alleen de openingstijden zijn conform de aangescherpte coronaregels veranderd van 10 tot 18 uur.

RMV+Gorinchem+gaat+door+met+aangepaste+openingstijden
© Twan Wiermans

Aangezien Evenementenhal Gorinchem een doorstroomlocatie is, gelden er volgens de organisatoren geen beperkingen voor bezoekersaantallen. 'Al vanaf eind augustus organiseren wij beurzen en treffen wij veiligheidsmaatregelen, zoals het coronatoegangsbewijs en ruimere gangpaden', stelt bestuursvoorzitter Jeroen van Hooff van beursorganisatie Easyfairs Nederland.


'Hierdoor zijn wij in staat om beurzen veilig te laten plaatsvinden, er hebben zich dan ook geen bijzonderheden voorgedaan. Dat de overheid nu ook haar vertrouwen blijft uitspreken naar de beurzensector, doet ons enorm goed. Wij hebben laten zien dat we in staat zijn (zakelijke) evenementen veilig en verantwoord te organiseren.'


Veiligheid bezoekers

'Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurzen, waaronder RMV Gorinchem, door kunnen gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van evenementen', verzekert Van Hooff. 'Daarbij staat de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer