RMV+Hardenberg+gaat+door+met+digitale+badge
Nieuws
© Erik Colenbrander

RMV Hardenberg gaat door met digitale badge

De Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg lijken op 27, 28 en 29 oktober 2020 door te gaan. Bezoekers krijgen een badge, waarmee ze op de beurs aangevraagde informatie per email in huis krijgen.

In de badge is een chip verwerkt. Bij de verschillende stands kunnen bezoekers de informatie op de stands scannen. Na afloop krijgt de bezoeker een scan met een overzicht van alle gescande stands.

Dat betekent voor de bezoeker geen draagtassen, emmers en folders meer bij thuiskomst met overbodige informatie. De smart badge is recent toegepast op andere vakbeurzen. De organisatie van de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen verwacht dat deze beurs volgens de 1,5 meter- en overige corona-eisen kan plaatsvinden.

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer