Koppert krijgt nieuwe directie

Koppert Biological Systems krijgt een nieuwe directie, waarin René Koppert vanaf 1 januari 2022 de Chief Executive Officer (CEO) wordt. Joram Oosthoek neemt de taak van Chief Financial Officer (CFO) op zich en Peter Maes die van Chief Strategy Officer (CSO). Martin Koppert wordt de Chief Business Officer (CBO) voor de landbouw. René Ruiter zal de rol van CBO vervullen voor de tuinbouw.

Koppert+krijgt+nieuwe+directie
© Eigen Foto

De nieuw benoemde bestuursleden nemen het stokje over van Paul Koppert, Henri Oosthoek en Robert Pathuis. Zij treden terug uit de dagelijkse leiding, maar blijven het biologische gewasbeschermingsbedrijf ondersteunen in strategische zaken en speciale projecten.

Samen met voormalig directielid Peter Koppert en adviseur John Budé zal een Raad van Commissarissen worden samengesteld. Deze gaat de directie bijstaan in de ambities van Koppert. De opvolging binnen het familiebedrijf is zorgvuldig voorbereid. De directie werd in 2018 uitgebreid naar acht leden om daarmee de verantwoordelijkheden op een natuurlijke manier over te dragen, waarbij continuïteit en klantbelang belangrijke factoren zijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer