HHH gaat in aangepaste vorm door

De Holland Holstein sHow (HHH) op 26 en 27 november in Zwolle kan ondanks de aangescherpte coronaregels doorgaan. Wel moet iedereen op de tribune of een stoel blijven zitten en wordt het avondprogramma op vrijdag geschrapt.

HHH+gaat+in+aangepaste+vorm+door
© René Eijsink

Het aantal bezoekers is beperkt tot 1.250 per dag, een geldige QR-code verplicht. Dat meldt het HHH-bestuur na overleg met de IJsselhallen, waar de show plaatsvindt. Gemeente Zwolle kijkt nog naar de aanpassingen en moet vervolgens de definitieve vergunning afgeven. Om het aantal bezoekers te kunnen tellen en controleren op een geldige QR-code, moet iedere bezoeker door de hoofdingang de IJsselhallen betreden.


Lees ook: Dochtergroepen Darlingo, King Doc en Victor op HHH-show

De fokkerijavond op vrijdagavond kan niet doorgaan. Datzelfde geldt voor de Young Breeders Sale. Als gevolg van de aangescherpte coronaregels, moeten evenementen voor 18 uur worden afgesloten.De organisatie probeert die sale op een ander moment in het programma in te passen. Hierover vindt ook overleg met de sponsors van de veilingnummers plaats.

Op vrijdag is het de beurt aan de Young Breeders, zaterdag komen de individuele keuring, de bedrijfsgroepencompetitie en de dochtergroepen in de ring. Dan wordt het evenement afgesloten met het defilé, waar alle individuele kampioenen van beide dagen in de schijnwerpers staan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer