Neerlands Glorie Groente & Fruit neemt Four Seasons Food over

Neerlands Glorie Groente & Fruit, het moederbedrijf van groentefabrikant HAK en HAK Fresh, neemt alle aandelen over van Four Seasons Food. Dit gebeurt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021.

Neerlands+Glorie+Groente+%26amp%3B+Fruit+neemt+Four+Seasons+Food+over
© Twan Wiermans

Voor Neerlands Glorie Groente & Fruit is het een overname die past in zijn strategie om zowel autonoom als via overnames te groeien in het aanbieden van groenten en peulvruchten. In 2017 nam de onderneming ook al een bedrijf over, nu actief onder de naam HAK Fresh.

Four Seasons Food blijft zelfstandig en onder eigen naam werken. Ook alle medewerkers gaan over in de nieuwe structuur. Verder gaat het bedrijf wat betreft productinnovatie, productieontwikkeling en internationale distributie nauw samenwerken met HAK.


Omzet 10 miljoen euro

Four Seasons Food heeft een omzet van 10 miljoen euro per jaar en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van soepen, sauzen en maaltijdoplossingen in stazakverpakkingen, grotendeels op basis van groenten en peulvruchten. Het bedrijf heeft een groeiende internationale marktpositie en levert producten aan merkfabrikanten en privatelabelproducten aan de retail in onder meer Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De ondernemingsraad heeft een positief advies afgegeven over de overname. Neerlands Glorie Groente & Fruit gebruikt de komende periode om de overname formeel af te ronden en de transitie van activiteiten en samenwerking binnen de holding vorm te geven. Beide partijen verstrekken geen financiële details van de transactie.


Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer