Chrysanthemum scoort hoge omzetgroei in oktober

De snijbloemenomzet van bloemenveiling Royal FloraHolland is in oktober met 19,6 procent gestegen ten opzichte van oktober 2020. De hoogste omzetgroei komt op naam van de chrysanthemum. Deze steeg met 43,6 procent.

Chrysanthemum+scoort+hoge+omzetgroei+in+oktober
© FloraHolland

De gemiddelde prijs van de chrysanthemum noteerde een groei van 55,4 procent. Ook de gypsophila behaalde hoge omzetstijgingen. Van dit product werden 25,7 procent meer stuks afgenomen dan in oktober 2020.


De omzet van kamerplanten bij FloraHolland steeg slechts met 2,8 procent. De aanvoer bleef gelijk. De monstera noteerde de hoogste omzetstijging (53,4 procent). Voor de tuinplanten was er sprake van een omzetstijging van 1,1 procent en de gemiddelde prijs nam met 6,1 procent toe. Oktober 2021 had een veildag minder dan oktober 2020.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  9° / 7°
  95 %
 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
Meer weer