Levering eenmalig fust FloraHolland vertraagd

Bloemenveiling Royal FloraHolland meldt dat ze meerdere fustsoorten niet of beperkt kan leveren. Het gaat hierbij om diverse kartonnen verpakkingen en eenmalige plantentrays.

Levering+eenmalig+fust+FloraHolland+vertraagd
© VidiPhoto

Schaarste aan grondstoffen en productiecapaciteit zorgen voor lange levertijden van kunststof en kartonnen verpakkingen. De bloemenveiling zegt dat het om een tijdelijke situatie gaat, maar verwacht op korte termijn nog geen verbetering.

Van de meermalige plantentrays is genoeg voorraad beschikbaar in de fustdepots. Deze meermalige plantentrays kunnen volgens de bloemenveiling een geschikt alternatief zijn voor de eenmalige trays die op dit moment niet leverbaar zijn.


Een andere optie is om eenmalig fust te bestellen en 'Direct Op Tuin' te laten leveren. Dit geeft duidelijkheid en zekerheid over de levertijd. Maar ook hier is sprake van langere levertijden. Royal FloraHolland adviseert bestellingen ruim van te voren te plaatsen. Dit geldt ook voor beschermkragen, maatwerk en 'Special Packaging'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer