Zuivelnoteringen houden forse stijging aan

Opnieuw forse stijgingen bij de officiële zuivelnoteringen van ZuivelNL. Vooral boter houdt de stijgende lijn vast en noteert deze week 522 euro. Dit is een plus van 31 euro ten opzichte van vorige week. Enkel weipoeder noteert stabiel.

Zuivelnoteringen+houden+forse+stijging+aan
© Pixabay

De notering voor boter maakt sinds 21 juli een forse progressie door. Toen noteerde verse boter nog 375 euro, op 1 september werd 400 euro genoteerd. De laatste weken noteerde boter telkens enkele tientallen euro's hoger dan de week ervoor.

Vollemelkpoeder is ook bezig met een opmars, hoewel deze iets minder overtuigend is dan die van boter. Deze week komt dit poeder met een plus van 10 euro op 360 euro uit.Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden zit eveneens in de plus. Deze week noteerde die 12 euro hoger en komt daarmee uit op 305 euro. Mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden plust 11 euro naar 296 euro.

De notering voor weipoeder laat de laatste tijd een licht stijgende tendens zien. Maar deze week stond deze met 104 euro op hetzelfde niveau als vorige week.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer