Zuivelnoteringen plussen door

De noteringen van ZuivelNL laten voor deze week flinke plussen zien. Enkel de notering voor weipoeder bleef stabiel op 99 euro. De notering voor verse boter steeg zelfs met 9 euro ten opzichte van vorige week. Hiermee wordt de stijgende trend van de laatste weken doorgezet.

Zuivelnoteringen+plussen+door
© Nieuwe Oogst

Boter noteert deze week 421 euro. Voor vollemelkpoeder was er eveneens een plus. Die notering komt met 326 euro zo'n 4 euro hoger uit dan vorige week. Mageremelkpoeder stijgt met 5 euro naar 269 euro en mageremelkpoeder voor veevoer met 4 euro naar 262 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  9° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer