Eenzaamheid centraal in nieuwe bloemencampagne

Bloemenbureau Holland zet de komende tijd in de campagne 'We hebben meer bloemen nodig' het thema eenzaamheid centraal. Volgens het marketingbureau laat dit onderwerp zien dat bloemen sociale binders zijn en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het tegengaan van eenzaamheid.

Eenzaamheid+centraal+in+nieuwe+bloemencampagne
© Bloemenbureau Holland

De nieuwe snijbloemencampagne start dit najaar op verzoek van de sector en zal drie weken draaien in Duitsland en Nederland.

In een persbericht stelt Bloemenbureau Holland dat eenzaamheid geen nieuw fenomeen is. Maar wel dat door de coronacrisis meer mensen dan ooit eenzaamheid ervaren. En dat geldt niet alleen voor ouderen. De marketeers die werken in opdracht van de sierteeltsector leggen er in de campagne de nadruk op dat bloemen de connectie tussen mensen versterken.

De campagne met nieuw promotiemateriaal en nieuwe beelden maakt gebruik van verschillende kanalen. Via Mooiwatbloemendoen.nl, YouTube, sociale media en de inzet van influencers worden consumenten bereikt.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer