Marco van der Sar bestuursvoorzitter Bloemenbureau Holland

Marco van der Sar is op 21 mei benoemd tot bestuursvoorzitter van Bloemenbureau Holland. Hiermee kiest het bestuur voor een onafhankelijke voorzitter, met zowel internationale sierteeltervaring als kennis van marketing en strategie.

Marco+van+der+Sar+bestuursvoorzitter+Bloemenbureau+Holland
© Bloemenbureau Holland

'We moeten zorgen dat de consumentenmarketing van bloemen en planten op een nog hoger niveau komt, zodat we samen meer succes en rendement kunnen behalen', stelt Van der Sar. Er liggen volgens hem kansen om die successen uit te bouwen. Maar ook om Bloembureau Holland relevant te maken voor kwekers en exporteurs die de meerwaarde nog niet kennen. 'Ik geloof in de gezamenlijke aanpak en zoek actief naar de verbinding met iedereen die kan helpen in onze missie.'

Directeur Dennis van der Lubbe van Bloemenbureau Holland geeft aan dat het tijd is om de verbinding met de sector verder te intensiveren. 'Met zijn netwerk en ervaring binnen de sector kan Van der Sar hier een goede bijdrage aan leveren.'

Van der Sar volgde de studie bedrijfskunde in Rotterdam en werkte tien jaar voor Royal FloraHolland. Ook was hij vier jaar verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Dümmen Orange. De nieuwe bestuursvoorzitter volgt Henk Spoon op die drie jaar lang bijdroeg aan het bestuur en de ontwikkelingen van consumentenmarketing in de sector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer