Promotiecampagne+%27Blijf+stralen%27+start+half+april+in+Europa
Nieuws
© Bloemenbureau Holland

Promotiecampagne 'Blijf stralen' start half april in Europa

Bloemenbureau Holland lanceert de promotiecampagne 'Blijf stralen' voor Europese bloemen en planten. De campagne start halverwege april in zeven Europese landen, waaronder Nederland.

Het doel van de campagne is om de verkoop van Europese bloemen en planten dit voorjaar te stimuleren. 'Blijf stralen met bloemen en planten uit Europa' is de boodschap die in verschillende landen wordt verspreid. De drie weken durende campagne wordt gefinancierd uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. Het fonds is bedoeld voor het herstel van de sierteeltsector.

Consumenten worden via tv, YouTube, radio en op de winkelvloer geïnspireerd en gestimuleerd om bloemen en planten te kopen. Voor detailhandel is promotiemateriaal beschikbaar. Pr en sociale media worden per land bepaald. De campagne is geïnitieerd door zes samenwerkende Europese sierteeltpromotieorganisaties.

Weer

 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer