POAH! John Deere 6155R

Vandaag in POAH!: De John Deere 6155R van Rik Harenberg uit het Gelderse Baak gebruikt hij om rijles te geven. Bas krijgt vandaag een van zijn laatste lessen. Binnenkort kan hij op voor het rijexamen. Deze John Deere komt uit 2020, heeft een nominaal vermogen van 155 pk en met boost 200 pk.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer