Ge%C3%BCpdatete+John+Deere+tikt+bijna+700+pk+aan
Nieuws
© John Deere

Geüpdatete John Deere tikt bijna 700 pk aan

John Deere heeft zijn 9R-, RT- en RX-trekkers een update gegeven. Ook kregen deze wiel- en rupstrekkers meer vermogen. De sterkste 9R 640 tikt met 691 pk bijna de 700 pk-grens aan.

De 9R -serie bestaat uit acht modellen van 484 tot 691 pk. Bij de 'kleinste' zes modellen ligt er een John Deere-zescilindermotor van 13,6 liter onder de kap. Deze motoren worden ook in de X9-maaidorsers gebruikt.

De twee grootste modellen gebruiken een zescilinder van Cummins met een inhoud van 15 liter. Om dit vermogen op de grond over te kunnen brengen, zijn er ballastblokken te krijgen voor een brutogewicht van 30,4 ton.


Cabine met stoelmassage

De trekkers zijn ook op details gewijzigd. Zo is de Starfire 6000 gps-ontvanger voortaan geïntegreerd in het dak. En deze wordt standaard geleverd met een 4600 CommandCenter-terminal. Voor 1.500 euro extra is er ook een softwarepakket voor bijvoorbeeld automatisch keren, sectiecontrole, variabele snelheidscontrole, werktuiggeleiding en gegevensuitwisseling via MachineSync en AutoPath.

De 9R krijgt daarbij een nieuwe cabine die ook wordt gebruikt op de 7- en 8-serie. Ook de bedieningsfuncties zijn daaraan gelijk. Er is gekozen voor de tweede generatie Active Seat met stoelverwarming, luchtcirculatie en een massagefunctie. De DAB+-radio heeft een touchscreen van 6,5 inch met een 6.1-geluidssysteem.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer