Albert Heijn breidt assortiment streekproducten uit

Supermarktketen Albert Heijn breidt het aantal streekproducten in het assortiment uit. Er komen veertien kazen bij in het Streeckgenoten-assortiment.

Albert+Heijn+breidt+assortiment+streekproducten+uit
© Albert Heijn

Negen nieuwe kaasmakers gaan hiermee hun producten leveren aan de grootste supermarktketen van Nederland. Een van de kaasmakers is de Limburgse kaashandel Tebben die mozzarella van buffelzuivel maakt. Volgens de supermarkt past dit bij de strategie om producten van zo dichtbij mogelijk te halen 'en zo ver weg als nodig'. Albert Heijn ziet dat de belangstelling voor lokaal en in de korte keten geproduceerd voedsel toeneemt.

Voor het assortiment Streeckgenoten werkt de supermarkt nu samen met 86 slagers, bakkers en kaasmakers. Zij leveren 250 verschillende producten. Naast de buffelkaas uit Limburg is brie uit Alphen nieuw in het assortiment, net als bierkaas uit Rhenen, Brabantse truffelkaas, Brabantse blauwaderkaas, Utrechts rood, Double Dutch uit Rhenen (kaas van koe en geit), Fryske jong belegen plak, Stolwijker belegen plak, Friese Riperkrite Tsiis plak en geitenkaas met Italiaanse kruiden uit Ouddorp.

Het Streeckgenoten-assortiment is in elk Albert Heijn-filiaal anders van samenstelling.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer