Hedra Holsteins houdt online veiling fok- en gebruiksvee

Familie Vernooij uit het Utrechtse Schalkwijk hield donderdag haar eerste online veiling van fok- en gebruiksvee. Het veilingaanbod van Hedra Holsteins bevatte zowel gekalfde vaarzen als koeien met veel melk, exterieur toppers en een aantal foktechnisch interessante dieren met ki-contracten.

Belangstellenden hadden woensdag de gelegenheid om de dieren te bekijken. Tijdens de online veiling een dag later waren de runderen binnen 2,5 uur verkocht. Melkveehouder Arjen Vernooij was blij verrast met het verloop van de online veiling. Hij zou deze in de toekomst graag nog eens willen organiseren, maar dan waarschijnlijk in een andere vorm. Bijvoorbeeld als een online veiling met minder dieren of met andere melkveehouders uit de buurt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer