Keurentjes+voorzitter+rvc+Groningen+Seaports
Nieuws
© René Eijsink

Keurentjes voorzitter rvc Groningen Seaports

Voormalig FrieslandCampina-voorzitter Frans Keurentjes is de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) van havenbedrijf Groningen Seaports. Hij volgt per 14 oktober Bert Bruggeman op.

Keurentjes was tot half juni bestuursvoorzitter van FrieslandCampina. Ook was hij voorzitter van de raad van commissarissen van deze zuivelcoöperatie. Hij was van 1998 tot 2006 voorzitter van LTO Noord, lid van het algemeen bestuur van waterschap Noorderzijlvest (2001-2009) en maakte deel uit van de CDA-Statenfractie van provincie Groningen (2007- 2016).

Keurentjes legt zijn functie als bestuurder van de Nationale Coöperatieve Raad en Topsector Agri&Food neer voordat hij met zijn werkzaamheden voor de raad van commissarissen van Groningen Seaports begint.


<


Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
 • Maandag
  7° / 4°
  30 %
Meer weer