Wildredder verjaagt wild en vogels tijdens het maaien

Rien van Erp uit het Brabantse Nuland is een van de eerste boeren in Oost-Brabant die gebruikmaken van de wildredder. Tijdens het maaien verjaagt dit apparaat wild en vogels. Van Erp bestelde het apparaat bij het Collectief Agrarisch Natuurbeheer Oost-Brabant.

Het apparaat voor op de maaier produceert akoestische signalen die ook voor mensen hoorbaar zijn. Het geluid schrikt klein wild als hazen en reekalveren en vogels op. Daardoor worden minder dieren slachtoffer van maaiwerkzaamheden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  11° / 1°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer