Glastuinbouw+stelt+adviesraad+in+voor+internationale+werknemers
Nieuws
© VidiPhoto

Glastuinbouw stelt adviesraad in voor internationale werknemers

De glastuinbouw heeft de Maatschappelijke Raad van Advies Internationale Werknemers in het leven geroepen. Daarin nemen specialisten zitting die een onafhankelijke reflectie geven op internationale arbeid in de sector.

'De leden van de adviesraad hebben een intrinsieke motivatie om zich in te spannen voor de internationale werknemers in de glastuinbouwsector', stelt Glastuinbouw Nederland. 'Zij vervullen hun rol op basis van hun persoonlijke deskundigheid en op persoonlijke titel.'

De leden zijn Malgorzata Bos-Karczewska, Frank van Gool en Wouter Waleson. Ook Adri Bom-Lemstra en Peter Loef van Glastuinbouw Nederland sluiten aan bij de vergaderingen van deze adviesraad. De raad komt minimaal vier keer per jaar bij elkaar.


Masterplan

De glastuinbouw wil bekend staan als een goede en aantrekkelijke werkgever met een professioneel en sociaal personeelsbeleid, een eerlijke, veilige en gezonde werkomgeving en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om bij te dragen aan deze ambitie heeft de ondernemersorganisatie een Human Capital Agenda opgesteld met als onderdeel het Masterplan Internationale Werknemers. Verder is de campagne Trotse werkgevers, gedreven werknemers gelanceerd.

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer