Coronavaccinatie ook voor buitenlandse werknemers

Buitenlandse werknemers kunnen zich ook in Nederland laten vaccineren. Niet alle arbeidsmigranten zullen een oproep per brief of email krijgen. Werkgevers kunnen hun internationale werknemers wijzen op de mogelijkheid om zich te laten vaccineren, benadrukt LTO Nederland.

Coronavaccinatie+ook+voor+buitenlandse+werknemers
© DIRK HOL

Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap en Onderwijs bij LTO Nederland: 'Werkgevers spelen een cruciale rol bij het bereiken van internationale werknemers. Wij roepen hen op hun internationale werknemers op de hoogte te stellen van de mogelijkheden rond de coronavaccinatie om samen de crisis te beëindigen.'Als werknemers op basis van leeftijd of medische achtergrond aan de beurt zijn, kunnen zij een afspraak maken via 0800-7070. De Werkgeverslijn heeft een themapagina gemaakt met informatie over vaccinatie van internationale werknemers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  50 %
Meer weer