Coronavaccinatie+ook+voor+buitenlandse+werknemers
Nieuws
© DIRK HOL

Coronavaccinatie ook voor buitenlandse werknemers

Buitenlandse werknemers kunnen zich ook in Nederland laten vaccineren. Niet alle arbeidsmigranten zullen een oproep per brief of email krijgen. Werkgevers kunnen hun internationale werknemers wijzen op de mogelijkheid om zich te laten vaccineren, benadrukt LTO Nederland.

Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap en Onderwijs bij LTO Nederland: 'Werkgevers spelen een cruciale rol bij het bereiken van internationale werknemers. Wij roepen hen op hun internationale werknemers op de hoogte te stellen van de mogelijkheden rond de coronavaccinatie om samen de crisis te beëindigen.'Als werknemers op basis van leeftijd of medische achtergrond aan de beurt zijn, kunnen zij een afspraak maken via 0800-7070. De Werkgeverslijn heeft een themapagina gemaakt met informatie over vaccinatie van internationale werknemers.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer