Lemken zorgt voor betere gewichtsverdeling zaaicombinatie

De Solitair 23+-fronttank van Lemken is voortaan te combineren met de zaaikouterbalk OptiDisc 25 en een rotorkopeg. Daardoor ontstaat een compacte zaaicombinatie met een betere gewichtsverdeling door front- en achteraanbouw.

Lemken+zorgt+voor+betere+gewichtsverdeling+zaaicombinatie
© Lemken

Hierdoor kan een lichtere trekker met de zaaicombi uit de voeten.

De fronttank is geschikt voor zaai- en meststoffen en aan te sturen via het Megadrill Isobus-systeem. Zo is er samen met een precisiezaaimachine ook mais mee te zaaien en bemesten in één werkgang.


Opklapbaar

De OptiDisc-zaaikouterbalk is te krijgen in opklapbare uitvoeringen van 4 tot 6 meter werkbreedte. De breedste opklapbare versies zijn voorzien van een chassis met steunwielen om de achteras van de trekker te ontlasten. Het chassis is vlot te vergrendelen en ontgrendelen.

De zaaikouterbalk is voorzien van parallellogramgeleide dubbele schijfkouters. In combinatie met een dieptegeleidingsrol is een nauwkeurige zaaidiepte te bereiken. De kouterdruk is onafhankelijk van de zaaidiepte zowel mechanisch als hydraulisch af te stellen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 4°
  85 %
Meer weer