Jan van Nieuwenhuizen leidt raad van commissarissen ForFarmers

Jan van Nieuwenhuizen is vrijdag tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van ForFarmers benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen. Hij volgt Cees de Jong op, die aan het eind van de vergadering terugtrad.

Jan+van+Nieuwenhuizen+leidt+raad+van+commissarissen+ForFarmers
© ForFarmers

Tijdens de online vergadering is ook de jaarrekening vastgesteld en het dividendvoorstel goedgekeurd. Dat laatste betekent dat het dividend van 29 cent per gewoon aandeel geheel in contanten, onder inhouding van 15 procent dividendbelasting, aan de aandeelhouders van ForFarmers wordt uitgekeerd. De ex-dividenddatum is 27 april 2021 en betaalbaarstelling vindt plaats op 7 mei 2021.

ForFarmers start dit jaar op 28 april een inkoopprogramma van eigen aandelen te behoeve van het medewerkersparticipatieplan. Deze aandelen worden ingekocht ten behoeve van de medewerkers. Het ging daarbij in 2020 om 197.266 aandelen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer