Pavo van ForFarmers doet Duitse overname

Pavo, het paardenvoedermerk van ForFarmers, breidt het marktaandeel in Duitsland uit door de overname van Mühldorfer Pferdefutter uit Mühldorf. Daarmee neemt de omzet van Pavo in Duitsland met circa 40 procent toe.

Pavo+van+ForFarmers+doet+Duitse+overname
© Pixabay

De producten van Mühldorfer Pferdefutter zijn voornamelijk verkrijgbaar in Duitsland. Zowel Pavo als Mühldorfer ontwikkelen zelf de productconcepten, maar besteden de productie van de voeders uit aan ForFarmers en derden. Mühldorfer heeft daarbij iets meer de focus op paardenmuesli's dan Pavo. 'Deze overname past in de ambitie van ForFarmers om de leidende internationale positie van Pavo in de paardensector verder uit te breiden', aldus David Fousert, operationeel directeur van ForFarmers.

Klaus Mittermeier is eigenaar van Mühldorfer Pferdefutter en blijft nog verbonden aan Mühldorfer. 'Het samengaan met Pavo is de juiste stap om synergieën te benutten qua productie en daarnaast innovatiekracht en onderzoek zeker te stellen voor onze klanten', verzekert hij.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 12°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  10 %
 • Zondag
  29° / 16°
  5 %
Meer weer