FrieslandCampina investeert in zuivelverwerker Maleisië

FrieslandCampina-dochter Dutch Lady Milk Industries Berhad (DLMI) laat Royal HaskoningDHV een nieuwe productiefaciliteit van DLMI in Maleisië bouwen. Dit bedrijf verzorgt het traject van het ontwerp tot de sleuteloverdracht. Dat is op zijn vroegst in 2024.

FrieslandCampina+investeert+in+zuivelverwerker+Maleisi%C3%AB
© FrieslandCampina

Daarbij wordt de huidige fabriek in de Maleisische staat Negeri Sembilan uitgebreid, waardoor de capaciteit wordt opgeschaald en de zuivelverwerker in de toekomst met nieuwe producten in kan spelen op de vraag van de consument. Ook wordt volop ingezet op duurzaamheid.

Directeur Tarang Gupta van DLMI verwacht dat de nieuwe moderne fabriek het concurrentievermogen van Negeri Sembilan helpt vergroten. 'DLMI's nieuwe zuivelknooppunt in Negeri Sembilan is van wereldklasse en doordrenkt met de nieuwste milieuvriendelijke technologie om de efficiëntie en productiviteit verder te verbeteren.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  32° / 17°
  0 %
Meer weer