FrieslandCampina+investeert+in+zuivelverwerker+Maleisi%C3%AB
Nieuws
© FrieslandCampina

FrieslandCampina investeert in zuivelverwerker Maleisië

FrieslandCampina-dochter Dutch Lady Milk Industries Berhad (DLMI) laat Royal HaskoningDHV een nieuwe productiefaciliteit van DLMI in Maleisië bouwen. Dit bedrijf verzorgt het traject van het ontwerp tot de sleuteloverdracht. Dat is op zijn vroegst in 2024.

Daarbij wordt de huidige fabriek in de Maleisische staat Negeri Sembilan uitgebreid, waardoor de capaciteit wordt opgeschaald en de zuivelverwerker in de toekomst met nieuwe producten in kan spelen op de vraag van de consument. Ook wordt volop ingezet op duurzaamheid.

Directeur Tarang Gupta van DLMI verwacht dat de nieuwe moderne fabriek het concurrentievermogen van Negeri Sembilan helpt vergroten. 'DLMI's nieuwe zuivelknooppunt in Negeri Sembilan is van wereldklasse en doordrenkt met de nieuwste milieuvriendelijke technologie om de efficiëntie en productiviteit verder te verbeteren.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer