Albert Heijn heeft nog niet alle kaas in schap na hack

Supermarktketen Albert Heijn heeft nog altijd problemen met het bevoorraden van winkels, nadat de hack afgelopen weekend voorbij was. Vooral voorverpakte kaas ligt nog niet in de schappen.

Albert+Heijn+heeft+nog+niet+alle+kaas+in+schap+na+hack
© Pixabay

Dat meldt de supermarktketen op haar website. 'Wegens een technische storing is er beperkte beschikbaarheid op de voorverpakte kaas. De logistiek dienstverlener werkt er met man en macht aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en de beschikbaarheid snel weer op orde te krijgen. Onze excuses voor het ongemak.' Een deel van de winkels is al wel volledig bevoorraad.


Als gevolg van een hack in de nacht van 4 op 5 april kon Bakker Logistiek, die onder meer kaas levert aan Albert Heijn, in een aantal distributiecentra geen orders meer ontvangen. Ook was onduidelijk waar verschillende producten in de centra zouden staan.


Ransomware

Bij de hack ging het om ransomware, waarbij een bedrijf losgeld moet betalen om te worden verlost van deze hack. Onduidelijk is of dit ook is betaald. Albert Heijn doet hier geen uitspraken over. Wel is aangifte gedaan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer