Keukenhof+ontvangt+eerste+bezoekers+2021
Nieuws
© Keukenhof

Keukenhof ontvangt eerste bezoekers 2021

Keukenhof in Lisse heeft vrijdag de eerste bezoekers van het seizoen ontvangen. 'De test hadden we er graag voor over', aldus een van de bezoekers.

Het openstellen van Keukenhof is onderdeel van het programma 'Testen voor Toegang' van de overheid om Nederland geleidelijk weer te openen. Keukenhof mag dit weekend vijfduizend bezoekers per dag ontvangen. Voorwaarde is dat zij uiterlijk veertig uur voor het bezoek zijn getest op corona.

Vrijdagmorgen om 8 uur stonden de eerste bezoekers voor de ingang van Keukenhof. Directeur Bart Siemerink zag dat mensen zichtbaar blij zijn met hun bezoek aan het bloemenpark. 'Wij kunnen mensen een mooie dag bezorgen in de buitenlucht tussen miljoenen bloeiende bloemen. En dat kan op een veilige en verantwoorde manier.'


Nog een testweekend

Op 16, 17 en 18 april is Keukenhof nog een testweekend open. Tickets daarvoor zijn vanaf maandag te boeken via keukenhof.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer