Keukenhof laat Mona Keijzer zien dat het veilig open kan

Bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse heeft aan demissionair staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat het plan overhandigd waarmee het veilig als wandelpark open kan gaan. Veilig en gecontroleerd en met een beperkt aantal bezoekers.

Keukenhof+laat+Mona+Keijzer+zien+dat+het+veilig+open+kan
© Keukenhof

Het plan is afgestemd op de coronarichtlijnen. Er kunnen alleen vooraf onlinetickets worden geboekt met een tijdslot. Er zijn mechanische toegangspoorten met scanfunctie geplaatst, zodat er nergens fysiek contact is met medewerkers. Alle gebouwen en kassa's blijven gesloten en er zijn professionele toezichthouders, signing en beschermende voorzieningen.


'Keukenhof is uniek en ligt er prachtig bij. Ik begrijp de teleurstelling dat het park nog niet open kan, maar ik ben blij met het gesprek dat ik vandaag heb gevoerd en wat ik heb gezien. Dit neem ik weer mee in de gesprekken die we continu voeren in het kabinet om te kijken wat er wel kan, wanneer het epidemiologisch beeld dat weer toelaat', aldus Keijzer.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer