Keukenhof+plant+7+miljoen+bloembollen
Nieuws
© Keukenhof

Keukenhof plant 7 miljoen bloembollen

Keukenhof is gestart met het planten van 7 miljoen bloembollen voor het naderende toeristenseizoen.

Het planten van de bollen gaat gepaard met een reeks video's waarin de showtuin de voorbereidingen op het seizoen toont. Hierin komen onderwerpen aan bod als het rooien, het maken van de ontwerpen, het sorteren en inspecteren en het planten.


Keukenhof kon dit jaar niet open voor publiek vanwege corona, maar was wel virtueel te zien. Ruim 23 miljoen mensen zagen de video's van het park dat in bloei stond. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei. Honderd hofleveranciers leveren hun mooiste assortiment bloembollen aan Keukenhof.Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer