Keukenhof blijft voorlopig dicht

Keukenhof krijgt geen toestemming om op 20 maart open te gaan voor het publiek. Dat heeft het toeristische park in het Zuid-Hollandse Lisse te horen gekregen in een overleg met verschillende overheden.

Keukenhof+blijft+voorlopig+dicht
© Keukenhof

Corona ligt aan de basis van deze beslissing. Ondanks de coronacrisis heeft Keukenhof de afgelopen weken voorbereidingen getroffen om op de geplande datum van 20 maart open te gaan. De directie van het park is ervan overtuigd dat het wel veilig open kan. 'Bovendien zou de openstelling veel bezoekers een plezier doen in deze periode van de lockdown', meldt Keukenhof.

De directie noemt het besluit een teleurstelling voor iedereen die bij Keukenhof betrokken is. Zodra het mogelijk is om wel open te gaan, zal Keukenhof dat doen, stelt het bedrijf. Keukenhof is de komende periode wel op televisie en social media te zien.


Keukenhof bleef vorig jaar het gehele seizoen dicht. In 2019 bezochten in acht weken tijd anderhalf miljoen mensen de bloemententoonstelling in Lisse, onder wie veel buitenlandse toeristen. Voor dit seizoen zijn 7 miljoen bloembollen geplant in het park. De geplande opening was van 20 maart tot 9 mei.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer