André Kuipers plant laatste bloembollen in Keukenhof

Alle zeven miljoen bloembollen zijn geplant in Keukenhof. Het aftellen naar de opening op 20 maart 2021 is begonnen. André Kuipers hielp maandag een handje mee en heeft zijn eigen 'André Kuipers'-tulp geplant.

Andr%C3%A9+Kuipers+plant+laatste+bloembollen+in+Keukenhof
© Keukenhof

Kuipers zag de aarde tijdens zijn ruimtereizen vanuit de lucht. De Bollenstreek valt op door de prachtig gekleurde bloembollenvelden. Door het delen van een satellietfoto van de bollenvelden en Keukenhof konden de volgers van Kuipers op Instagram in het voorjaar van 2020 genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen.


https://www.instagram.com/p/B_UuvaDFQRq/?igshid=s6wdt0hdyot8

'Keukenhof kijkt vol vertrouwen vooruit naar 2021', zegt Bart Siemerink, directeur van Keukenhof. 'In het voorjaar staat Keukenhof weer prachtig in bloei. Het is bijzonder om de kleurrijke Bollenstreek op satellietbeelden te zien en we kunnen niet wachten om het park weer aan bezoekers te laten zien. En die bezoekers zien een park dat net zo mooi is of zelfs nog mooier dan voorgaande jaren.'


Acht weken

Kuipers plantte met plezier de laatste bollen voor de winter invalt. 'Ik kijk uit naar het voorjaar, waarin de natuur zich weer op haar mooist kan presenteren.' Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  15° / 4°
  50 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
 • Zaterdag
  16° / 10°
  80 %
Meer weer