Keukenhof open tijdens testdagen

Keukenhof mag vanaf vrijdag 9 april tot en met zondag 11 april beperkt open voor publiek. De opening is onderdeel van het programma Testen voor Toegang van de overheid om Nederland weer geleidelijk te openen.

Keukenhof+open+tijdens+testdagen
© Keukenhof

Het park mag dit weekend vijfduizend bezoekers per dag ontvangen. Veertig uur voorafgaand aan hun bezoek zullen de bezoekers worden getest op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Tickets voor Keukenhof kunnen online worden gekocht. Hier is een vaste aankomsttijd aan verbonden. Alle reguliere coronamaatregelen zijn van toepassing.

'Wij zijn blij dat deze eerste stap mag worden gezet en we hopen later dit voorjaar alsnog meer bezoekers te kunnen ontvangen', meldt Keukenhof-directeur Bart Siemerink. Ook volgend weekend mag opnieuw een testopening als onderdeel van Testen voor Toegang plaatsvinden. Verdere versoepelingen worden mogelijk in mei doorgevoerd.

Op het parkeerterrein van Keukenhof wordt nu ook een testlocatie opgezet, zodat inwoners rondom het park dicht bij huis kunnen testen om toegang te krijgen.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer