Zuivelnoteringen laten geen extremen zien

Bij de Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen van ZuivelNL is deze week geen sprake van grote plussen en minnen. Verse boter noteerde 1 euro lager op 404 euro. Voor mageremelkpoeder zijn lichte plusjes genoteerd.

Zuivelnoteringen+laten+geen+extremen+zien
© Unsplash/Sorin Gheorghita

Zo komt de notering van mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden 3 euro hoger uit op 245 euro. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden noteert met 252 euro 2 euro hoger dan vorige week. De noteringen van vollemelkpoeder blijft stabiel op 330 euro. Weipoeder noteert met 102 euro op hetzelfde niveau als in week 12.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 11°
  85 %
 • Maandag
  17° / 9°
  5 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  5 %
Meer weer